Almere in Zicht - Wijkmonitor

 

Wijkmonitor

De Wijkmonitor Almere laat in één oogopslag zien hoe het gaat met een wijk. Daarvoor wordt een wijk vergeleken met het gemiddelde van heel Almere. Het resultaat is dus altijd relatief. Als een wijk het minder goed doet dan de stad, wil dat dus niet zeggen dat het met de wijk slecht gaat. Wel dat deze wijk misschien extra aandacht moet hebben. Of dat er naar verhouding een groter risico is op problemen.

Klik op de kaart om een wijk te selecteren en daarna op een plek in het profiel om de gegevens te tonen. Klik hieronder voor meer uitleg over de werking van de wijkmonitor. U kunt ook met de knoppen onderaan de pagina naar de verschillende onderwerpen gaan. Hier staat ook het onderwerp ‘bevolking en wonen’ met algemene informatie over de wijk.

Kies tussen ontwikkeling of gebied

Kies een wijk

Score per onderdeel

Klik op een onderdeel in de profieltaart om meer informatie te bekijken. In de tabel die dan verschijnt, kunt u klikken op het grafiekicoon om een grafiek te tonen met de waarden van alle wijken. Deze grafiek verschijnt dan onder de tabel. Ook kunt u in de tabel klikken op een indicator om naar een dashboard met meer informatie te gaan.

Bekijk de indicatoren per thema in het dashboard